Ndërtojmë me pasion.

NDËRTOJMË ME PASION...

EXCLUSIVE DESIGN COMPANY (EXDC) është ndërmarrje ndërtimore me traditë mbi 10 vjeçare. Aktivitetet tona kryesore janë projektimi, ndërtimet e ulëta dhe të larta dhe shërbimet shit-blerëse të banesave dhe lokaleve afariste. Selia kryesore e kompanisë gjendet në Prishtinë.

Sot, EXDC është njëra nga kompanitë më të njohura ndërtimore në tregun e Prishtinës për ofrimin e hapësirave të përshtatshme për banim (banesa dhe shtëpi individuale) dhe për afarizëm. Duke punësuar një staf me përvojë të duhur profesionale duke inkorporuar në ndërtim materiale ndërtimore të kualitetit Europian, EXDC është shndërruar në sinonim të kualitetit të dëshmuar në lëmin e ndërtimeve.

Më shumë

LLOJET E BANESAVE

Kompleksi ekskluziv EXDC-3 përbëhet nga shtatë lamella gjashtëkatëshe, që përmbajnë banesa të metrazhit të ndryshëm, të cilat kanë një konfigurim unik për të shfrytëzuar deri në maksimum hapësirën.

Varësisht nga përcaktimi juaj, keni mundësinë që të zgjedhni nga banesat dydhomëshe, tridhomëshe, katërdhomëshe dhe penthouse.

 

Zgjedhni sa m2 dëshironi banesën tuaj:

Lajmet e Fundit

Filloi ndërtimi i kompleksit EXDC-4

2014-09-15

Pas pajisjes me leje ndërtimi, filloi ndërtimi i Kompleksit banesor

më shumë