Ndërtojmë me pasion.

Kompleksi EXDC-2

Kompleksi banesor EXDC-2 ka përfunduar në vitin 2011. Të gjitha objektet janë regjistruar në kataster.

Më shumë

Kompleksi EXDC-1

Kompleksi banesor EXDC-1 ka përfunduar në vitin 2009.

Më shumë

LLOJET E BANESAVE

Kompleksi ekskluziv EXDC-3 përbëhet nga shtatë lamella gjashtëkatëshe, që përmbajnë banesa të metrazhit të ndryshëm, të cilat kanë një konfigurim unik për të shfrytëzuar deri në maksimum hapësirën.

Varësisht nga përcaktimi juaj, keni mundësinë që të zgjedhni nga banesat dydhomëshe, tridhomëshe, katërdhomëshe dhe penthouse.

 

Zgjedhni sa m2 dëshironi banesën tuaj:

Lajmet e Fundit

Filloi ndërtimi i kompleksit EXDC-4

2014-09-15

Pas pajisjes me leje ndërtimi, filloi ndërtimi i Kompleksit banesor

më shumë