Ndërtojmë me pasion.

Tiparet

Përkushtimi i EXDC-së është të ndërtoj hapësira për banim dhe afarizëm të cilësisë sa më të lartë.

EXDC e bën këtë duke qenë vigjilent rreth përdorimit të materialit ndërtimor të standardit ndërkombëtar për siguri dhe kualitet dhe përdorimit të materialit për punime të brendshme që janë moderne dhe në trend me kohën. EXDC punon me furnitorët më të njohur vendor dhe të huaj për të siguruar që produktet e saj të jenë çdoherë një hap më përpara dhe për të përmbushur kështu premtimin e saj nën moton

“Për një jetë më të mirë”

Kompleksi Banesor

Kompleksi ekskluziv banesor EXDC-3 përbëhet prej shtatë lamellave gjashtëkatëshe, në një sipërfaqe prej 14,ooo m2, ku vetëm 30% e sipërfaqes shfrytëzohet për ndërtim, kurse 70% mbetet hapësirë e lirë. Lamellat përmbajnë mbi 2,ooo m2 hapësirë afariste. Kompleksi posedon edhe kënd lojrash për fëmijë, vendparkingjet e jashtme dhe garazhat nëntokësore, dhe ka vëzhgim 24 orë me sistemin e kamerave.

Fasada

EXDC përdor tullën e kuqe për fasadë. Kjo fasadë e punuar nga tullat ka izolim termik, akustik dhe është e përjetshme.

Dritaret

Plastike, PVC Gjermane.

Dyert

Dyert kryesore të banesave “DIERRE” Italiane, Dyert e brendshme janë të rrafshta Bungu.

Parketi

Parket nga bambuja i kualitetit të lartë.

Qeramika

Qeramikë Gjermane.

Uji

I tërë instalimi i ujit dhe ngrohjes është i kompanisë “TECE”, Gjermane. Kompleksi posedon 24-orë furnizim me ujë, përmes sistemit të rënies së lirë.

Ngrohja

Ngrohja Qendrore e siguruar nga ngrohtorja e qytetit - TERMOKOS.

Ashensori

Është “SCHINDLER” zviceran - njëri nga brendet më të forta në botë në tekologjinë e ashensorëve. Ashensori është me bateri dhe ka qasje deri në garazhë.

Telefon/TV/Internet

Çdo dhomë e banesës ka kyçje interneti, satelitor dhe kabllor.

Interfon

Banesat janë të pajisura me interfon.

LLOJET E BANESAVE

Kompleksi ekskluziv EXDC-3 përbëhet nga shtatë lamella gjashtëkatëshe, që përmbajnë banesa të metrazhit të ndryshëm, të cilat kanë një konfigurim unik për të shfrytëzuar deri në maksimum hapësirën.

Varësisht nga përcaktimi juaj, keni mundësinë që të zgjedhni nga banesat dydhomëshe, tridhomëshe, katërdhomëshe dhe penthouse.

 

Zgjedhni sa m2 dëshironi banesën tuaj:

Lajmet e Fundit

Filloi ndërtimi i kompleksit EXDC-4

2014-09-15

Pas pajisjes me leje ndërtimi, filloi ndërtimi i Kompleksit banesor

më shumë