Ndërtojmë me pasion.

News

Filloi ndërtimi i kompleksit EXDC-4

2014-09-15

Pas pajisjes me leje ndërtimi, filloi ndërtimi i Kompleksit banesor EXDC-4 në një lokacion të mrekullueshëm në hyrje të kryeqytetit. Kompleksi ka një pozitë strategjike, i ndodhur në një nyje të rëndësishme të kryeqytetit që i mundëson Kompleksit lidhje shumë funksionale me të gjitha pikat kyçe të Prishtinës dhe me qytetet e tjera të Kosovës.

më shumë

I complessi EXDC-3 si construiscono con mattoni rossi

2013-04-30

Alla fine del mese di aprile e si è conclusa l'ultima fase della costruzione esterna dei tre impianti

më shumë

Il Comune di Pristina inizierà i lavori di costruzione della strada.

2012-05-03

Presto inizierà il lavoro per il proseguimento della costruzione della strada che collega il quartiere Calabria alla rotazione Veternik.

më shumë

EXDC 2 | 2009 - 2011

2010-01-01

Il complesso di appartamenti EXDC-2 è stato completato e tutti gli oggetti sono registrati nel catasto e le vendite continuano ancora.

më shumë

EXDC 1 | 2007 - 2009

2007-12-01

Il complesso residenziale EXDC-1 è stato completato nell’anno 2009 e non ci sono appartamenti ancora in vendita.

më shumë

LLOJET E BANESAVE

Kompleksi ekskluziv EXDC-3 përbëhet nga shtatë lamella gjashtëkatëshe, që përmbajnë banesa të metrazhit të ndryshëm, të cilat kanë një konfigurim unik për të shfrytëzuar deri në maksimum hapësirën.

Varësisht nga përcaktimi juaj, keni mundësinë që të zgjedhni nga banesat dydhomëshe, tridhomëshe, katërdhomëshe dhe penthouse.

 

Zgjedhni sa m2 dëshironi banesën tuaj:

Lajmet e Fundit

Filloi ndërtimi i kompleksit EXDC-4

2014-09-15

Pas pajisjes me leje ndërtimi, filloi ndërtimi i Kompleksit banesor

më shumë