Ndërtojmë me pasion.

Il Comune di Pristina inizierà i lavori di costruzione della strada.

Il Comune di Pristina inizierà i lavori di costruzione della stradaInizierà presto il lavoro per di costruzione della strada che collega il quartiere Calabria con la rotazione Veternik. Questa strada passa direttamente attraverso il complesso EXDC-3 e agevolerà notevolmente il movimento e l'accesso alle strade principali per i residenti del complesso.


LLOJET E BANESAVE

Kompleksi ekskluziv EXDC-3 përbëhet nga shtatë lamella gjashtëkatëshe, që përmbajnë banesa të metrazhit të ndryshëm, të cilat kanë një konfigurim unik për të shfrytëzuar deri në maksimum hapësirën.

Varësisht nga përcaktimi juaj, keni mundësinë që të zgjedhni nga banesat dydhomëshe, tridhomëshe, katërdhomëshe dhe penthouse.

 

Zgjedhni sa m2 dëshironi banesën tuaj:

Lajmet e Fundit

Së shpejti fillon kompleksi EXDC-4

2013-12-21

Pas pajisjes me leje ndërtimi, së shpejti fillon ndërtimi i Komplek

më shumë